sobota 29. dubna 2017

Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba

Žánr: Sci-fi, dobrodružný, akční
Původ: USA, 1999
Délka: 136 minut
Režie: George Lucas
Obsah: Galaktickou republikou zmítají nepokoje. Vznikly spory ohledně zdanění obchodních cest k odlehlým hvězdným soustavám. Chamtivá Obchodní federace doufá, že záležitost vyřeší její armáda bojových droidů, která začne úplnou blokádu malé planety Naboo. Zatímco Republikový kongres vede o těchto dramatických událostech zdlouhavé rozhovory, Nejvyšší kancléř tajně vyšle dva rytíře Jedi, ochránce míru a spravedlnosti v galaxii, aby konflikt zažehnali. 

Můj názor: Pokud jste si někdy kladli otázku, zda na světě existuje ještě někdo, kdo neviděl Star Wars, tak bych vám ještě před dvěma týdny ukázala na sebe. Teď už ale můžu oficiálně říct, že jsem pochopila alespoň polovinu narážek.

Výsledek obrázku pro star wars episode 1 tumblrMyslela jsem si, že se této vlně úspěšně vyhnu, ale ono nic. Částečně za to může tumblr, že jsem tomu propadla. Ono je to totiž všechno strašně fajn. Všechno je jiné a neohrané. Od čeho by se to asi tak mohlo okopírovat, že? Myslím, že Star Wars se stalo mojí další milovanou sérií, na kterou nedám dopustit.

Ách, Obi Wan Kenobi. Ách, Anakin. Ách, ách, ách. Když oni jsou všichni tak skvělí! Jako jo, některé efekty mi draly slzy do očí, ale na to se hned zapomene, jak je to skvělé.

Celý článek tady leda tak achuju a ochuju a vy z toho nic nemáte. Až mi je hanba. Prostě – pokud jste ještě v životě neslyšeli o Star Wars nikdy neviděli Star Wars, protože o nich už všichni museli alespoň jednou v životě slyšet, tak to ihned napravte. Ať máte něco originálního na watch listu.  

99,9 %

1 komentář:

  1. Next to nothing Ever in your life Goes on regarding 90th Avenue by way of Roni Schotter – Motivates young children to keep in mind that each day time will be full of compact events which can be grabbed as a result of composing and also converted within good experiences. https://imgur.com/a/I8nyulm https://imgur.com/a/n6pDas9 https://imgur.com/a/DN3x3lK https://imgur.com/a/SSdXBdR https://imgur.com/a/mFgjIRg https://imgur.com/a/AoAt8E9 https://imgur.com/a/66cbF1P

    OdpovědětVymazat